OPERA

Plec sau rămân?

Întrebarea celei de-a cincea zi de Pop-Up-schimb de povești este:
Plec sau rămân?

Astăzi HOMING merge pe teren și dă o tură prin centrul orașului: căci a sosit vremea pentru chestionarul de gherilă a echipei HOMING. Vreți să plecați sau să rămâneți? Cum vă imaginați viața în străinătate? Cum sună viitorul, dacă rămâneți? În împrejurimea Casei Artelor vom intra în dialog cu oamenii despre poveștile lor legate de plecare și întoarcere, îi vom ruga să ne împărtășească experiențele, fotografiile și video-urile lor pentru a-i putea acompania în căutarea lor personală a sentimentului de acasă. Căutați-ne pe străzi sau oferiți-ne un interviu la Casa Artelor.

În culise, Romi Grossberg va descoperi diferitele abordări din jurul acestei întrebări împreună cu trupa de teatru de tineret Heavenly Hell în cadrul unui atelier intensiv de scriere creativă. Rezultatul acestuia se va releva la finalul Pop-Up-ului de schimb de povești și la expoziția de la finalul lunii august, alături de celelalte descoperiri ale proiectului.

Între 28 august și 3 septembrie 2019 toate poveștile voastre despre fenomenul acasă vor prinde viață sub forma unei expoziții la Casa Artelor, în galeria din subteran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *